Stor lokal opbakning i Venezuela

Børnene er vildt dygtige og mange af dem har rigtig meget potentiale. De er helt ustoppelige for at vise hvad de kan.

Så har alle børnene efterhånden fundet sig til rette i deres nye rulleskøjter og er helt ustoppelige for at vise hvad de kan. Mange af dem har rigtig meget potentiale, som virkeligt kommer til udtryk under undervisningen

Planen for den næste måned består af et intenst undervisningsforløb, hvor vores 2 udsendte instruktører har sammensat et udfordrende program, der til sidst slutter af med en stor konkurrence, hvor børnene rigtigt kan få brugt og vist alle deres nye tricks.

Undervisningsforløbet tager både udgangspunkt i at børnene forbedre sig, men ligeledes hvordan de holder sammen og kan støtte hinanden. De første to undervisning er gået med at lære alle børnene at kende og observere på hvilket niveau de hver i sær er på. Der har også været fokus på hvordan de opføre sig overfor hinanden, hjælper og venter på dem der ikke er lige så hurtige eller same niveau.

Vi har 50 børn til undervisning hernede som er delt op i to grupper. Jara underviser begynderne imens Jacob udfordre og hjælper de øvet til mere inspiration samt sparring.

Vi er blevet taget så godt imod af lokalbefolkningen i Puerto Cabello, hvor vi har været i avisen 3 gange og været med i radioen hvor vi blev interviewet omkring vores projekt i Venezuela, der åbentbart er gået landet rundt

Her er lidt billeder fra de sidste par dage