Hold- og privatundervisning

Holdundervisning

Inline-skateundervisning.dk tilbyder holdundervisning for børn og voksne, der ønsker at blive bedre til at stå på rulleskøjter.

Vi tager udgangspunkt i elevens egne udviklingsmål. Det betyder at alle niveauer er velkommen og vi tilpasser vores undervisning, så alle på holdet bliver trygge og sikre på rulleskøjter. Vi lægger stor vægt på nærværende undervisning og socialt samvær.

Det er både muligt at tilmelde sig et eksisterende hold eller få privatundervisning. Alle er velkommen til at vores holdundervisning og vi tilbyder lige nu en Gratis Prøvetime.

Ønsker du at følge med i hvor og hvornår vi kører? Se vores Kalender

Begynder holdundervisning

Øvet holdundervisning

Ekspert holdundervisning

Hver mandag og tirsdag fra kl. 17 -19 kører vores begynderhold. Her gennemgår vi alle de grundlæggende teknikker og vi vejleder i, hvornår man kan rykke videre til det næste hold.

Hver onsdag fra kl. 17-19 kører vores øvede elever. Her lære man en masse gode teknikker og tricks, til at komme videre med sin udvikling, samtidig har vi fokus på at forstærke venskabsbåndet med de andre hold deltager.

Hver torsdag fra kl. 17 – 19 tager vores eksperthold rundt i diverse skateparks og streetspots, her finpudser vi evner og giver sparring til vores elever som har evner til at blive pro skaters.

Privatundervisning

Vi sørger altid for at ramme den enkelte elevs niveau. Vi tilbyder undervisning for både nybegyndere og for eksperten, der mangler sparring eller finpudsning af sine evner som pro skater.

Vores instruktører har alle stor erfaring med at stå på rulleskøjter og flere af dem køre også professionelt. Fælles for dem alle er at de brænder for at lære fra sig og for at få skabt en succes hos alle. Hvad enten om det er, at kunne deltage i ”Friday Night Skate” eller om det er at kunne grinde det store rail, hjælper vores instruktører dig i mål.

Undervisningen foregår primært i København og Roskilde.

DSC07585-1024x683

Niveau

Uanset dit niveau, har vi plads til dig på en af vores ugentlige hold eller til privatundervisning. Holdende er opdelt efter niveau og vi hjælper alle videre, men udgangspunkt i personlige ønsker og mål

13639776_10208236151674042_1821947600_o

Alder & Køn

Vores holdundervisning bliver inddelt efter alder og vi har både junior, senior, børn, mænd og kvinder, hvilket giver en unik mulighed for nærværende socialisering med jævnaldrene med samme interesser

IMG_1942 copy

Mål

Vi tager udgangspunkt i dig som elev. Hvad vil du gerne kunne? Om dit mål er at kunne lave de vildeste tricks, brænde kalorier af, eller bare kunne tage ud på nogle sjove ture, hjælper vi dig med at nå dine mål

Individuel tilpasset undervisning

I samarbejde med vores professionelle instruktører, laver vi en tilpasset plan for dig. Her fokusere vi på personlig udvikling og dine mål. Vi glæder os til at snakke med dig om netop dine ønsker

Sponsorer & Samarbejdspartnere