Montre Livingston gæsteunderviser til holdundervisning

Montre Livingston hos Inline-skateundervisning

I den sidste uge i januar og den første i februar har junior eleverne hos Inline-skateundervisning, haft en uforglemmelig oplevelse. Vi fik besøg af en af verdens bedste professionelle aggressive inlineskater, Montre Livingston fra USA, som køre for samme professionelle hold some vores instruktør Jacob Juul, USD.

Montre er kendt rundt om i hele verden for sind enorme udstråling og har været det største navn inde for aggressive inlineskating flere år i træk.

Udover at være utrolig talentfuld på sine rulleskøjter, er Montre samtidig rigtig dygtig til at lære fra sig og er super sød og imødekommende, så alle eleverne fik en masse ud af hans undervisning. Han lyttede til alle sammen og svarede på alle børnenes spørgsmål så de lærte en masse nye tricks og teknikker fra ham.

Vi har været så stolte af at have Montre som gæsteinstruktør og han var selv utroligt positiv overrasket både over vores dygtige elever, samt alle de gode ting Inline-skateundervisning gør for den unge skatekultur i Danmar. Vil derfor med sikkerhed komme igen næste gang han har mulighed for det.

Et stort tak og på gensyn til Montre Livingston fra os alle sammen.