Handelsbetingelser

Website: inline-skateundervisning.dk
Virksomhedens juridiske navn: M&J Group IvS
Organisationsform: IVS
CVR: 37357022
Virksomhedsadresse:

Ragnhildgade 1
København
2100 København Ø
Danmark

E-mailadresse: info@inline-skateundervisning.dk
Telefon: (+45) 31 20 90 40
Virksomhedens etableringsår: 2014 –
Alle aftaler indgås på dansk

 

Konceptet

Inline-skateundervisning levere kontingentbetalt ugentlig holdundervisning opdelt efter alder, niveau og personlige mål. De forskellige kontingenter dækker over flere niveauer af undervisningstimer per måned. Kontingentet trækkes d.1 i hver måned, er forudbetalt og gælder til og med sidste dag i den pågældende måned. Mistede undervisningsgange eller glemt fremmøde kan ikke overføres til næste måned.

Medlemskab

Når du foretager et køb på inline-skateundervisning.dk, bliver du automatisk medlem. For at registrere dig skal du blot give oplysninger om dig selv, dit niveau samt gyldig e-mailadresse.

Som registreret bruger af Inline-skateundervisning, accepterer du at modtage e-mails fra M&J Group Ivs, herunder tilbud fra tredjeparter. Vi kan fra tid til anden sende dig vores månedlige nyhedsbrev. Du kan til enhver tid fravælge at modtage specielle tilbud eller vores nyhedsbrev ved at sende en mail til: info@inline-skateundervisning.dk eller du kan afmelde dig i den gældende e-mail-korrespondance.

Månedlig betaling af Kontingenter

Når du køber et kontingent hos Inline-skateundervisning, vælger du en månedlig plan i henhold til hvor mange gange du ønsker undervisning. Du kan altid afmelde denne plan med øjeblikkelig virkning. dog med hensyn til vores vilkår for afmelding. Kontingenter betales 1 måned af gangen og har 1 måneds opsigelsesvarsel.

Når du er kontingentkunde hos Inline-skateundervisning, giver du tilladelse til, at inline-skateundervisning.dk gemmer dine kortoplysninger, og accepterer at der samtidig er tale om en tilbagevendende månedlig betaling.

Ønsker du at holde styr på ordre og kvitteringer for dine køb informerer vi om, at alle kvitteringer altid bliver sendt direkte til din e-mail ved hvert køb.

Afmelding

Ønsker du at afmelde dit kontingent hos Inline-skateundervisning?
Skriv en mail til afmeld@inline-skateundervisning.dk med følgende informationer:

  1. Dit fulde navn
  2. Telefon Nummer
  3. Email

Når vi har registreret din afmelding, vil du modtage en bekræftelse på den tilknyttede e-mail.

Bemærk at det ikke er en gyldig afmeldingsmetode blot at returnere eller ikke betale.

Du kan til hver en tid afmelde, men bemærk at dit medlemskab har 1 måneds opsigelse, afmelder du f.eks. d. 2 i den pågældende måned, vil din sidste betaling derfor være d. 1 i måneden efter. Dette har sin begrundelse i, at vi forbereder vagtplaner, instruktører samt aftaler med skateparks og gæste instruktører en måned frem af gangen.

Hvad sker der, hvis jeg ikke når til undervisning eller glemmer at afmelde?

Dit kontingent giver dig adgang til forskellige antal undervisningstimer alt afhængigt af kontingenttypen. Vi informere løbende via Facebook, nyhedsbreve samt telefon omkring undervisning, men det er dit eget ansvar at huske vores ugentlige holdundervisning og hvilke dage dit hold træner. Dit kontingent er gældende forud, en måned af gangen. Missede undervisningsdage kan ikke overføres til kommende måned og skal anvendes til en af de faste ugentlige holdundervisninger.

Hvis du ikke ønsker at have dit kontingent længere, skal du huske at afmelde det og vores 1 måneds opsigelsesvarsel. Vi refundere ikke betalte kontingenter på baggrund af glemt afmelding.

Fortrydelsesret og returnering af varer

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Inline-skateundervisning.dk

Du kan gøre brug af din fortrydelsesret ved indgåelsen af din aftale om månedlig Kontingentbetaling. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din(e) vare(r) eller ydelse(r).

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail: info@inline-skateundervisning.dk eller afmeld@inline-skateundervisning.dk. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller ydelsen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du kan ikke fortryde dit kontingent, såfremt du allerede har modtaget første undervisning. Du mister din fortrydelsesret hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Du kan ikke benytte dig af fortrydelsesretten, såfremt dit kontingent er påbegyndt. Dit kontigent regnes som påbegyndt efter din 14-dages fortrydelsesret er bortfaldet eller første undervisningsgang.

Ændringer til dit Kontingent

Ønsker du at ændre dit månedlige kontingent, så send os en mail til: info@inline-skateundervisning.dk

Flere undervisningstimer på dit kontingent kan ske efter ønske, færre undervisningstimer er med 1 måneds varsel.

Ansvarsfraskrivelse

Det kan være farligt at stå på rulleskøjter. Eleven skal derfor ved deltagelse i undervisningen, og i enhver anden forbindelse relateret til undervisningen f.eks transport m.m, være dækket ind under elevens egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som dækker hvis uheldet er ude. Eleven bærer selv det fulde ansvar ved sin deltagelse i undervisningen og fraskriver sig derfor ethvert erstatningskrav og dermed erstatningsansvar som eleven, forældre eller værge måtte ønske at pålægge foreningen, arrangøren, instruktøren, de anvendte skateparks eller producenten af udstyret eleven evt. har lånt. Fraskrivelsen gælder for alle forhold der har direkte eller indirekte forbindelse til undervisningen. Ved at du indsender tilmeldingen til en aktivitet under M&J Group, i dette tilfælde Inline-skateundervisning, accepterer du ovenstående ansvarsfraskrivelse.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Når du returnerer varen, skal den sendes til:

M&J Group IVS

Ragnhildgade 1

2100 København Ø

Danmark

Vi gør opmærksom på, at det er dig som forbruger som afholder udgiften til returnering af varer

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse os på forhånd på e-mail: info@inline-skateundervisning.dk,  og beskrive hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

  • Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

M&J Group IVS

Ragnhildgade 1

2100 København Ø

Danmark

Vi gør opmærksom på, at det er dig som forbruger som afholder udgiften til returnering af varer

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på inline-skateundervisning.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamationer

Er reklamationen berettiget, sendes varen til:

M&J Group IVS

Ragnhildgade 1

2100 København Ø

Danmark

Vi gør opmærksom på, at det er dig som forbruger som afholder udgiften til returnering af varer.

Levering

Levering sker primært ved udlevering med mindre andet er aftalt.

Betaling:

På inline-skateundervisning.dk kan der betales med:

Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay og American Express.

Betalingen foregår over en krypteret server via 3. parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25% moms. Beløbet hæves på dit betalingskort d. 1 i  hver måned. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Der tages ikke gebyr ved betaling på inline-skateundervisning.dk.

For at du kan indgå aftale med os på inline-skateundervisning.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Inline-skateundervisning opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på inline-skateundervisning.dk er Jakob Frausing

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.

Som registreret hos Inline-skateundervisning.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Inline-skateundervisning.dk via e-mail: info@inline-skateundervisning.dk.

Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@inline-skateundervisning.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet

www.forbrug.dk

Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby

kfst@kfst.dk

41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

 

 

______________________________

M&J Group IVS

Ragnhildgade 1

2100 København Ø

Danmark

tlf 31209040

info@inline-skateundervisning.dk