Gadeprojekt i Venezuela, Puerto Cabello

I Marts måned tager Inline-skateundervisning til Venezuela for at undervise gadebørn på rulleskøjter! Projektet er gjort muligt af Danmarks sejeste skateskole

 

I samarbejde med vores samarbejdspartnere SkatePro og Jara Mrstny, tager Inline-Skateundervisning til Venezuela i helemarts måned, for at tilbyde undervisning til lokale børn og unge med ringe vilkår.


Sammen med vores partnere har vi doneret rulleskøjter, nye dele samt beskyttelse til de unge, så de kan få samme glæde ved rulleskøjter som os andre 🙂
Vi vil super gerne give de her mennesker en god oplevelse, samt muligheden for en sund hobby, men vi mangler stadig mange ting!

Så hvis du har gamle rulleskøjter, der stadig virker eller andre stumper som du mener kunne glæde de unge menneske i Sydamerika, så send os gerne en mail på info@inline-skateundervisning.dk.
Så afhenter vi meget gerne dit gamle udstyr og for det sendt det afsted til de unge mennesker så det fortsat kan skabe god stemning og glæde for andre 🙂!

Vi sætter pris på alle donationer og alle vil selvfølgelig modtage største tak og respekt fra os af og ikke mindst de unge mennesker!

Opslaget må meget gerne deles i jeres netværk og til jeres venner og familie, så vi kan få sendt en kæmpe pakke afsted til dem!

Tusind tak for jeres tid og hjælp