Blade for Change

Store navne indenfor inline-skating mødes for at udveksle erfaringer og know-how. Der sker foranderinger i kulturen og inline-skateundervisning er med på første række.

Hvad er “Blade for Change”?

Formålet er at samle professionelle bladere, som på kryds og tværs deler erfaringer og viden for at fremme og udvikle inline-skate kulturen. Jacob Juul er vores repræsentant fra inline-skateundervisning.dk, og vi er stolte af, at deltage i et event med hensigten om at dele visioner og udvide nye horisonter. Der er inviteret store navne fra bl.a. Spanien, Holland og Polen, som alle har uvurderlige erfaringer og knowhow.

Vi glæder os til at dele hvad vi har lavet rundt om i Danmark gennem de seneste år, her er et lille udsnit af det:

Hvor og hvornår?

Vi må heppe fra Danmark og kontoret, følg med bag kulissen på instagram og facebook.

Deltagerne mødes d. 11. til d. 15. september i Varna, Bulgarien. Der vil være foredrag, sportssessioner og en tur til skateparks i Burgas, Dobrich og Tsarevo. Arrangementet afsluttes med en såkaldt ‘demo’-session i havnehaven i Varna.

Historie

Seminaret “Blade for Change” er det første af sin slags og er en del af Varna – European Youth Capital 2017, arrangeret af Pharside i samarbejde med Varna Kommune, Innowave, Hale 3, Wake Park Varna, X Challenge Park, A-Team, Marka.
Link til event: Blade for Change

Jacob Juul - Blade For Change
Blade For Change

Har du nogle input til inline-skate kulturen?

Hvad kan vi gøre for at for at fremme kendskabet til sporten og de mange spændende tiltag der findes? Hvordan kan vi sætte fokus på en alternativ sund livsstil?

– Giv Jacob en Highfive og ønsk god tur ved at lægge en kommentar nedenfor. Vi læser alle kommentarer, det betyder alt for os.

Vi ønsker alle en god weekend og god tur til Jacob, vi kommer til at savne dig på kontoret!

/Holdet bag inline-skateundervisning

2 thoughts on “Blade for Change

  1. Vi kører gerne fra Ringsted til Kbh. for at Karoline og Katrine kan skate hos jer Jacob og Co. er fantastiske instruktører. Det er en stor fornøjelse at komme hos jer

  2. Tilføjelse til min tidligere kommentar – selvfølgelig en rigtig godt tur til fantastiske Jacob

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *