Undervisning

Hos Inline-skateundervisning er alle velkommen og vi sørger altid for at ramme den enkelte elevs niveau. Vi tilbyder undervisning for både nybegyndere og for eksperten, der mangler sparring eller finpudsning af sine evner af en pro skater.

Vores instruktører har alle stor erfaring med at stå på rulleskøjter og flere af dem køre også professionelt. Fælles for dem alle er at de brænder for at lære fra sig og for at få skabt en succes hos alle. Hvad enten om det er, at kunne deltage i ”Friday Night Skate” eller om det er at kunne grinde det store rail, hjælper vores instruktører dig i mål.

Undervisningen foregår primært i København og Roskilde.


DSCF4245

Niveau

Uanset dit niveau, har vi en plads som passer dig på, en af vores ugentlige hold. Holdende er opdelt efter nybegynder, øvet og ekspert

DSC07585-1024x683

Alder

Vores holdundervisning sørger for at inddele holdende efter alder og niveau, hvilket giver mulighed for socialisering med jævnaldrene med samme interesser

13639776_10208236151674042_1821947600_o

Mål

Om dit mål er at kunne lave de vildeste tricks, brænde nogle kalorier eller bare kunne tage ud på nogle sjove ture, hjælper vi dig med at nå dine mål

Holdundervisning

Inline-skateundervisning.dk tilbyder holdundervisning for børn og voksne, der ønsker at blive bedre på et par rulleskøjter.

Undervisningen tager højde for alle niveauer og tilpasser at alle på på holdet bliver trygge og sikre på et par rulleskøjter og at de udvikler sig ud fra de mål og ønsker man starter med.

Det er både muligt at tilmelde sig, på et eksisterende hold, men er man allerede et antal interesserede deltager kan man i fællesskab med os starte et nyt hold op. 3 deltager minimum, for opstart af et nyt hold.

Eksisterende hold

Nybegynder juniorhold

Hver mandag fra kl. 17 -19. Her gennemgå alle de grundlæggende teknikker og bliver vejledt om hvornår de kan rykke videre til det øvet junior hold.

Øvet juniorhold

Hver torsdag fra kl. 17-19. Her lære man en masse gode teknikker og tricks, til at komme videre med sin udvikling, samtidig med at forstærke venskabsbåndet med de andre hold deltager.

Voksenhold

Hver onsdag modtager voksne holdet undervisning. På dette hold strækker niveauet sig fra nybegynder, til lettere øvet.

Damehold

Dameholdet kører hver anden uge på tirsdage og onsdage, hvor vi har fokus på udvikling og ikke mindst tryghed på rulleskøjterne