Om os

Historien

Inline-skateundervisning har sit udspring i København og tilbyder undervisning, teambuilding og workshops på rulleskøjter til børn og voksne i København og Sjælland.

Formålet med virksomheden er at få øget interessen for skate kulturen og et alternativ til en sjov og sund sport og for nogen en livsstil. Virksomheden har stor fokus på socialisering af de unge imellem og har med stor succes afholdt flere store arrangementer, som eleverne har deltaget i.

Siden starten af 2014 har vi hjulpet adskillige hundrede børn og voksne samt virksomheder og institutioner, med at blive trygge på rulleskøjter og ikke mindst udvikle dem efter deres ønsker og mål.

Vi tilbyder både individuel privatundervisning, men har også hver uge flere forskellige aktive hold opdelt efter alder og niveau, som bliver undervist af vores professionelle og kompetente instruktører.

Udover undervisning af private, tilbyder vi også aktivitetsforløb til skoler og institutioner, der ønsker et sjovt aktivt og anderledes program for deres unge.

Ydermere tilbyder Inline-skateundervisning også workshops og professionelle skate shows med musik til diverse arrangementer, events og fester.

img_3490

Vision

Vores vision er at skabe trygge og sunde rammer for børn og unge ved at introducere dem til en sund og alternativ sport.

Vores mantra er at “Alle er velkomne, hvilket vi forsøger at gennemleve i alt hvad vi gør. Vi forsøger at skabe et fællesskab for alle uanset alder, niveau og køn og prøver altid at efterkomme vores elevers ønsker og ideer.

Vi forsøger så vidt det er muligt at hjælpe hvor vi kan. Derfor støtter inline-skateundervisning blandt andet Filipino Street Kids, opbygningen af en skatepark i Katmandu, Nepal og afholder flere forskellige arrangementer for asylcentrene og udsatte unge.

Har du et projekt du mener vi kunne bidrage til, så lad os endeligt høre!

Mission

Vores mission er at kunne tilbyde alle i Danmark professionel undervisning og vejledning på rulleskøjter.
Siden vores start har vores mål været at udvide til nye byer med holdundervisning samt workshops.

Udover at undervisning på rulleskøjter ønsker vi også at fremme kendskabet til sporten og de mange spændende tiltag der findes, samt fokus på en sund livsstil.

Derfor fokuserer vi rigtig meget på det sociale til undervisningen og gør brug af Yoga til opvarmning og udstrækning, hvilket er et hit hos vores elever.

 

“Alle er velkomne”

cropped-cover_2048

Jacob Juul

Jacob Juul, Pro skater,Denmark, inline-skateundervisning, instruktør, professionel undervisning,

Medejer, Chef Instruktør
Professionel inline-skater

T: +45 41 44 94 35
M: info@inline-skateundervisning.dk

Simon Melander

BB-1161

Medejer, Daglig ledelse
Salg, Marketing & Events

T: +45 31 20 90 40
M: simon@inline-skateundervisning.dk

Christian Tolderlund

Christian Tolderlund, Pro skater,Denmark, inline-skateundervisning, instruktør, professionel undervisning,

Rulleskøjteinstruktør
Nybegyndere

Daniel Voss

img_2523

Rulleskøjteinstruktør
Nybegynder & Øvede

Rebekka Hellstrøm

1459891_10152388626188240_8523703322145582432_n

Fotograf
Kommunikation & Event

 

Camilla Juul

10945704_10152519158017257_7458616776068423254_n

Instruktør
Yoga & Teambuilding

 

Vores nye kollega

12183884_10153562612695751_5915040913347051919_o

Rulleskøjteinstruktør
Nybegyndere & øvede

Vores nye kollega

12183884_10153562612695751_5915040913347051919_o

Rulleskøjteinstruktør
Nybegyndere & Workshops

 

Jacob Juul

Min navn er Jacob Juul og er kendt rundt om i hele verden for min karriere som aggressive inlineskater. Jeg har rejst rundt i det meste verden for at skate og for at være en del af den unikke skatekultur.
Mine største bedrifter inkluderer ni gange skandinavisk mesterskaber, adskillige topplaceringer ved professionelle konkurrencer i Europa og USA med alle de oplevelser der følger med. Alt i alt kan man sige, at sporten har givet mig nogle vigtige kvaliteter.
For det første har jeg evnen til at dygtiggøre mig gennem timevis af træning og altid se muligheder for forbedring.
Samtidig har min karrierer overbevist mig om, at et velfungerende fællesskab er alfa og omega.
Jeg er god til at høre og forstå andre menneskers og hjælpe med at løse problemer og samtidigt lære fra mig.
Min ønske med inline-skateundervisning er at kunne give noget af alt det jeg har lært og fået fra miljøet og skateverdenen videre til andre interesserede unge som gamle.

Daniel

Tekst om Daniel kommer snart 🙂

Simon Melander

Mit navn er Simon. Jeg har selv skatet på amatørplan for en del år tilbage på både skateboard og på rulleskøjter.
Jeg har været med til at starte Inline-skateundervisning.

Jeg står for udarbejdelse af tilbud til virksomheder og institutioner samt markedsføring af virksomheden, diverse administrative opgaver samt events.

Er du interesserede i at få udarbejdet et tilbud på teambuilding, aktiviteter til jeres organisation eller virksomhed, er du mere end velkommen til at sende mig en mail, så finder vi sammen ud af, hvordan jeres event eller forløb skal se ud.

Rebekka Hellstrøm

Jeg er 26 år og ved at uddanne mig indenfor kommunikation. Jeg har stået på rulleskøjter siden jeg var lille, men er ikke den vilde rampe-gænger (endnu).

Jeg står for marketing, events og online kommunikation i Inline-Skateundervisning. Hvis du har nogen spørgsmål relateret til mit felt er du meget velkommen til at sende mig en mail.

Camilla Maike Juul

Jeg hedder Camilla og er 28 år gammel og underviser i Yoga ved events og teambuilding.

Yoga i kombination med Inline-skate undervisning, giver deltagerne en kort introduktion til, hvorledes de kan tage vare på egen krop, efter intensiv sportsudøvelse. Min yogaundervisning hjælper deltageren med at lindre ømme muskler og forbygger evt. skader.

Dertil træner deltagerne deres evne til balance, koncentration og opbygger en kerne styrke og en stabil vejrtrækning – der alt sammen gavner når rulleskøjterne kommer på.

Yoga er for alle og til alle – der har lyst!

Christian Tolderlund

Hej jeg hedder Christian er 19 år og har stået på rulleskøjter i ca 2,5 år. Jeg har en freestyle ski og semi professionel bryder baggrund som har hjulpet mig meget med at hurtigt få kontrol på rulleskøjter.
Jeg startede på at stå fordi jeg godt ville have noget at lave når jeg ikke kunne komme ud på ski og nu står jeg næsten kun på rulleskøjter, fordi de fleste af rulleskøjterne i vores lille rulleskøjte samfundet nok er nogle af de mest hyggeligt og venlige mennesker man kan lære at kende.
Jeg læser også til maskiningeniør på DTU.